Reklama

Czas małosolnych - drożeje koperek

29/05/2017 02:16

Przegląd cen 29 05

Tanieją czereśnie i truskawki. Drożeje koperek, który jest obok czosnku zasadniczym składnikiem większości receptur małosolnych ogórków. Widać zaczął się już sezon na domowe przetwory i już poza kwaszeniakami pojawią się pierwsze gotowe zestawy do kwaszenia.

 

Ogórki polskie od 6 do 8 zł za kilogram

Kapusta młoda od 4 do 5 zł za sztukę

Kalafior od 6 do 7 zł za sztukę

Pomidory od 4,50 do 6 zł za kilogram

Pomidory Malinowe od 6 do 14 zł za kilogram

Cebula od 2 do 4 zł za kilogram

Ziemniaki od 1,20 do 1,50 zł za kilogram

Ziemniaki młode od 3,50 do 4 zł za kilogram

Ziemniaki młode krajowe od 4 do 6 zł za kilogram

Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram

Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram

Włoszczyzna od 3,50 do 4,50 zł za pęczek

Włoszczyzna młoda od 4 do 5 zł za pęczek

Koperek od 2 do 2,50 zł za pęczek

Natka pietruszki od 1 do 2 zł za pęczek

Ogórki kwaszone od 5 do 8 zł za kilogram

Buraki 2 zł za kilogram

Seler od 4 do 5 zł za kilogram

Por od 2 do 2,50 zł za sztukę

Rzodkiewka od 1,50 do 2,50 zł za pęczek

Kapusta kiszona młoda 10 zł za kilogram

Jabłka od 2 do 4 zł za kilogram

Sałata krucha od 2 do 3 zł za główkę

Gruszki od 6 do 8 zł za kilogram

Marchew młoda od 3 do 4 zł za pęczek

Botwinka od 3,50 do 4 zł za pęczek

Ogórki małosolne od 12 do 14 zł za kilogram

Jajka od 60 do 90 groszy za sztukę

Kalarepa od 2 do 3 zł sztuka

Truskawki od 10 do 18 zł za kilogram

Szpinak od 10 do 12 zł za kilogram

Cebula dymka od 1,50 do 3 zł za pęczek

Szparagi od 6 do 7,50 zł za pęczek

Rabarbar od 5 do 7 zł za kilogram

Morele 14 do 17,90 zł kilogram

Czereśnie od 24 do 44 zł kilogram

 

Reklama

Reklama

Wideo iOchota.pl




Reklama
Wróć do