Na naszych oczach młode warzywa rosną jak na drożdżach. Tak szybko, że nie obowiązuje już cena za pęczek tylko za kilogram. Taki los spotkał młodą marchew i młode buraki. Ale dla klientów Zieleniaka to bardzo dobra zmiana. [middle1] Ogórki gruntowe od 4 do 6 zł za kilogram Kalafior od 3 do 6 zł za sztukę Pomidory od 4 do 5 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 6 do 9 zł za kilogram Cebula od 2 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1,20 do 1,50 zł za kilogram Ziemniaki młode krajowe od 2 do 3,50 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 7 do 8 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4 zł za pęczek Włoszczyzna młoda od 4 do 5 zł za pęczek Koperek od 1,50 do 2,50 zł za pęczek Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek Ogórki kwaszone 8 zł za kilogram Buraki 2 zł za kilogram Seler od 7 do 8 zł za kilogram Por 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 do 2 zł za pęczek Kapusta kiszona młoda 8 zł za kilogram Jabłka od 2 do 4,50 zł za kilogram Sałata krucha od 2 do 3 zł za główkę Gruszki od 4 do 8 zł za kilogram Marchew młoda 6 zł za kilogram Botwinka od 2 do 3 zł za pęczek Ogórki małosolne od 10 do 12 zł za kilogram Jajka od 60 do 90 groszy za sztukę Kalarepa 2 zł sztuka Truskawki od 5 do 7 zł za kilogram Szczaw od 2 do 3 zł za pęczek Cebula dymka od 1,50 do 2,50 zł za pęczek Rabarbar 6 zł za kilogram Morele od 7 do 14 zł kilogram Czereśnie od 16 do 22 zł kilogram Fasola szparagowa od 14 do 15 zł za kilogram Cukinia od 5 do 6 zł za kilogram Kapusta od 4,50 do 5 za główkę Wiśnie 16 zł za kilogram Buraki młode od 5 do 6 zł za kilogram Brokuły od 5 do 6 zł za sztukę