O kilka złotych na kilogramie potaniał bób. Pojawiły się też pierwsze porzeczki. Nawet miłośnicy i smakosze grzybów znajdą też coś dla siebie. W cenie 40 złotych za kilogram na Zieleniaku można kupić już kurki. [middle1] Ogórki gruntowe od 4 do 5 zł za kilogram Kalafior od 5,50 do 6 zł za sztukę Pomidory od 4 do 5 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 5 do 7 zł za kilogram Cebula młoda od 4 do 6 zł za kilogram Ziemniaki młode krajowe od 1,20 do 2,50 zł za kilogram Marchew młoda od 3 do 4 zł za kilogram Pietruszka od 6 do 7 zł za kilogram Włoszczyzna od 4 do 5 zł za pęczek Koperek od 1 do 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Ogórki kwaszone od 7 do 8 zł za kilogram Buraki 2 zł za kilogram Seler od 7 do 8 zł za kilogram Por 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1 do 2 zł za pęczek Kapusta kiszona młoda 8 zł za kilogram Jabłka od 2 do 4 zł za kilogram Sałata krucha od 2,50 do 3 zł za główkę Wiśnie od 12 do 14 zł za kilogram Botwinka od 2,50 do 3 zł za pęczek Ogórki małosolne od 10 do 12 zł za kilogram Jajka od 60 do 90 groszy za sztukę Kalarepa 2 zł sztuka Truskawki 8 zł za kilogram Szczaw 3 zł za pęczek Szpinak 10 zł za kilogram Rabarbar od 5 do 6 zł za kilogram Morele od 10 do 12 zł kilogram Czereśnie od 12 do 22 zł kilogram Fasola szparagowa od 9 do 12 zł za kilogram Cukinia od 4 do 6 zł za kilogram Kapusta od 4 do 5 zł za główkę Buraki młode 4 zł za kilogram Brokuły 6 zł za sztukę Bób od 6 do 7 zł za kilogram Kurki 40 zł za kilogram Agrest od 10 do 15 zł za kilogram Porzeczka czerwona 12 zł za kilogram Papryka krajowa 10 zł za kilogram