Jak potaniały ogórki to siłą rzeczy musiał podrożeć koperek. W dalszym ciągu można zaobserwować lekki spadek cen. Pojawiły się też śliwki i od razu można powiedzieć, że jest to prawdziwy wysyp. Pomimo wakacji na Zieleniaku jest całkiem spory ruch. [middle1] Ogórki gruntowe od 2,50 do 4 zł za kilogram Kalafior od 4 do 4,50 zł za sztukę Pomidory od 4 do 5 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 5 do 7 zł za kilogram Cebula młoda od 3 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1,20 do 2 zł za kilogram Marchew młoda od 3 do 4 zł za kilogram Pietruszka od 7 do 8 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4 zł za pęczek Koperek od 1,50 do 2,50 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Ogórki kwaszone od 7 do 8 zł za kilograma Seler od 7 do 8 zł za kilogram Por 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 zł do 2,50 zł za pęczek Kapusta kiszona młoda od 7 do 8 zł za kilogram Jabłka od 2 do 4,50 zł za kilogram Sałata krucha od 1,50 do 2,50 zł za główkę Wiśnie od 9 do 10 zł za kilogram Botwinka 3 zł za pęczek Ogórki małosolne od 10 do 12 zł za kilogram Jajka od 60 do 90 groszy za sztukę Kalarepa 2 zł sztuka Truskawki od 7 do 15 zł za kilogram Szczaw 2,50 zł za pęczek Szpinak 10 zł za kilogram Rabarbar 5 zł za kilogram Morele od 8 do 12 zł kilogram Czereśnie od 16 do 22 zł kilogram Fasola szparagowa od 8 do 12 zł za kilogram Cukinia od 2,50 do 5 zł za kilogram