Zgodnie ze wcześniejszymi przewidywaniami bób zniknął z rynku. Podrożały znacznie ogórki i cukinia. Ogórki małosolne stały się delikatesem za 16 zł kilogram. Ale pojawiły się też rydze. I pewnie niebawem podzielą los bobu. Cukinia młoda 9,90 zł za kilogram Ogórki kwaszeniaki 12 zł za kilogram Kapusta główka od 3,50 do 4 zł za sztukę Papryka od 4 do 7 zł za kilogram Pomidory od 5,50 do 7,50 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 4,50 do 10 zł za kilogram Fasolka żółta 15 zł za kilogram Brokuł od 3,50 zł do 5 za sztukę Cebula od 2 do 3 zł za kilogram Ziemniaki od 1,20 do 1,60 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4 zł za pęczek Koperek 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek Ogórki małosolne 16 zł kilogram Ogórki kwaszone od 5 do 8 zł za kilogram Maliny od 7,50 do 15 zł za opakowanie Śliwki węgierki od 4,50 do 7 zł za kilogram Buraki do 2 zł za kilogram Kalafior od 5 do 5,50 zł za sztukę Seler od 4 do 5 zł za kilogram Por od 1,50 do 2,50 zł za sztukę Kalarepa od 2,50 do 3 zł za sztukę Rzodkiewka od 3 do 3,50 zł za pęczek Kapusta kiszona 4 zł za kilogram Kapusta kiszona czerwona 6 zł za kilogram Orzechy laskowe od 14 do 18 zł za kilogram Jabłka od 1,50 do 3 zł za kilogram Dynia od 3 do 3,50 zł za kilogram Sałata krucha od 3 do 4 zł za główkę Orzechy włoskie od 10 do 25 zł za kilogram Gruszki konferencja od 4 do 6 zł za kilogram Pigwa od 10 do 12 zł za kilogram Żurawina od 22 do 25 zł za kilogram Jarmuż od 3 do 4 zł za pęczek Czarna rzepa od 4 do 5 zł za kilogram Brukselka od 5 do 7,90 zł za kilogram Kapusta włoska 4 zł za główkę Seler naciowy 4 zł Podgrzybki 35 zł za kilogram Opieńki 20 zł za kilogram Rydze 42 zł za kilogram