Brzoskwinie i nektarynki zniknęły z rynku chyba już do przyszłego lata. Ciekawe skąd są jeszcze maliny i truskawki? Widać są to jakieś bardzo późne odmiany lub jakieś specjalne metody przechowywania owoców. Na próżno szukać też grzybów. Nie ma ich nawet „jak na lekarstwo” Jak tak dalej pójdzie trzeba się będzie obejść smakiem. Bób od 15 do 20 zł zł za kilogram Cukinia od 4,50 do 5 zł za kilogram Ogórki gruntowe od 6 do 7 zł za kilogram Kapusta główka od 3,50 do 4 zł za sztukę Papryka od 4 do 6 zł za kilogram Pomidory od 2 do 5 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 3,50 do 7 zł za kilogram Fasolka żółta i zielona od 4 do 7 zł za kilogram Brokuł od 3,50 do 4 zł za sztukę Truskawki 12 zł za kilogram Cebula od 2 do 3 zł za kilogram Ziemniaki od 0,80 do 1,50 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4,50 zł za pęczek Koperek od 1 do 1,50 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 2 zł za pęczek Słonecznik 6 zł sztuka Ogórki małosolne 10 zł kilogram Ogórki kwaszone 5 zł za kilogram Maliny od 10 do 12 zł za opakowanie Śliwki węgierki od 3 do 5 zł za kilogram Buraki od 2 do 2,50 zł za kilogram Kalafior od 3 do 4 zł za sztukę Seler od 5 do 6 zł za kilogram Por od 2 do 2,50 zł za sztukę Kalarepa od 2 do 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 do 2 zł za pęczek Kapusta kiszona 5 zł za kilogram Orzechy laskowe od 10 do 15 zł za kilogram Jabłka od 1,50 do 4 zł za kilogram Dynia 3 zł za kilogram Sałata krucha od 2 do 3,50 zł za główkę Orzechy włoskie od 14 do 30 zł za kilogram Winogrono krajowe od 8 do 10 zł za kilogram Botwinka od 2,50 do3,50 zł za pęczek Gruszki konferencja od 4 do 5 zł za kilogram Pigwa od 9 do 20 zł za kilogram Brukselka 7 zł za kilogram Żurawina od 20 do 24 zł za kilogram Jarmuż 4 zł za sztukę Pomidory zielone 2,50 zł za kilogram Czarna rzepa 4 zł za kilogram