Żórawina 24 zł za kilogram a borówki 22 zł za kilogram to jeszcze trochę drogo. Ale jest to pierwszy sygnał o zbliżającym się czasie na przygotowywanie przetworów z jesiennych owoców. Co ciekawe pojawiły się też pieczarki, do tej pory zupełnie nieobecne na Zieleniaku. Bób 20 zł zł za kilogram Cukinia od 2,50 do 4 zł za kilogram Ogórki kwaszeniaki od 4 do 5 zł za kilogram Kapusta główka od 3 do 4 zł za sztukę Papryka od 3,50 do 5,50 zł za kilogram Pomidory od 2 do 4 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 4,50 do 10 zł za kilogram Fasolka żółta i zielona od 4 do 5 zł za kilogram Czosnek od 2 do 2,50 zł za sztukę Brokuł od 3,50 do 4 zł za sztukę Truskawki od 11 do 18 zł za kilogram Nektarynki od 8 do 10 zł za kilogram Morele 18 zł za kilogram Cebula od 2 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 3 do 4 zł za pęczek Koperek od 1 do 1,50 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Słonecznik od 1,50 do 4 zł sztuka Ogórki małosolne 8 zł kilogram Maliny od 6,50 do 7 zł za opakowanie Borówka amerykańska od 25 do 28 zł za kilogram Śliwki węgierki od 3 do 4 zł za kilogram Buraki od 2 do 2,50 zł za kilogram Kalafior od 2,50 do 4,50 zł za sztukę Seler 5 zł za kilogram Por 2 zł za sztukę Kalarepa 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 do 2 zł za pęczek Gruszka klapsa od 3 do 7 zł Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram Orzechy laskowe 16 zł za kilogram Jabłka od 1,50 do 3,50 zł za kilogram Dynia od 2,50 do 3 zł za kilogram Pieczarki od 8 do 9 zł za kilogram Kurki 25 zł za kilogram Sałata masłowa od 2,50 do 3,50 zł za główkę Orzechy włoskie od 25 do 32 zł za kilogram Żurawina 24 zł za kilogram Kukurydza kolba od 2 do 2,50 zł za sztukę Winogrono krajowe 10 zł za kilogram Botwinka 3 zł za pęczek Pigwa 12 zł za kilogram Poziomki 14 zł za małe opakowanie Borówki 22 zł za kilogram