Obok owoców i warzyw na Zieleniaku pojawiły się cytrusy w większej ilości. Wiadomo, na tego typu rarytasy zapotrzebowanie przed świętami znacznie wzrasta. Poza cenami podstawowych warzyw takich jak ziemniaki, buraki, cebula i marchew, których ceny nie zmieniają się od pół roku, pozostałe produkty podrożały od ubiegłego tygodnia. Ogórki zielone od 15 do 16 zł za kilogram Kapusta główka 4 do 5 zł za sztukę Kapusta główka mała 3 zł za sztukę Papryka zielona od 3,90 do 6 zł za kilogram Papryka czerwona i żółta od 12 do 13 zł za kilogram Pomidory od 8 do 10 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 12,50 do 18 zł za kilogram Cebula od 2 do 3,50 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram Marchew od 2 do 3 zł za kilogram Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4,50 zł za pęczek Koperek od 1,50 do 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Ogórki małosolne 20 zł kilogram Ogórki kwaszone 8 zł za kilogram Buraki do 2 zł za kilogram Kalafior od 5 do 9,50 zł za sztukę Seler od 4 do 5 zł za kilogram Por od 2 do 2,50 zł za sztukę Kalarepa 3 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 do 3 zł za pęczek Kapusta kiszona od 3,50 do 4 zł za kilogram Orzechy laskowe od 13 do 18 zł za kilogram Jabłka od 1 do 3 zł za kilogram Dynia od 2,50 do 3 zł za kilogram Sałata krucha od 4,50 do 5 zł za główkę Orzechy włoskie od 8 do 18 zł za kilogram Gruszki od 3 do 5 zł za kilogram Pigwa od 12 zł za kilogram Żurawina od 18 do 22 zł za kilogram Jarmuż od 4 do 6 zł za pęczek Czarna rzepa 5 zł za kilogram Brukselka od 4 do 6 zł za kilogram