Reklama

W miejsce rydzów pojawiły się gąski.

13/11/2016 23:39

Przegląd cen 14 11

A jednak bób powrócił na rynek. Za to zniknęła cukinia i brokuł. W miejsce rydzów pojawiły się gąski. Są też podgrzybki. Ale jako, że na grzyby w tym roku jest nieurodzaj trzymają one wysoką cenę.

Bób 28 zł za kilogram

Ogórki gruntowe 10 zł za kilogram

Kapusta główka od 3,50 do 4 zł za sztukę

Papryka od 4 do 9 zł za kilogram

Pomidory od 5 do 7,50 zł za kilogram

Pomidory Malinowe od 8 do 10 zł za kilogram

Fasolka żółta 15 zł za kilogram

Cebula od 2 do 3,50 zł za kilogram

Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram

Marchew od 2 do 3 zł za kilogram

Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram

Włoszczyzna od 3,50 do 4,50 zł za pęczek

Koperek 2 zł za pęczek

Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek

Ogórki małosolne od15 do 18 zł kilogram

Ogórki kwaszone 8 zł za kilogram

Maliny 15 zł za opakowanie

Śliwki węgierki od 5 do 6 zł za kilogram

Buraki do 2 zł za kilogram

Kalafior od 4 do 6 zł za sztukę

Seler od 4 do 5 zł za kilogram

Por od 1,50 do 2,50 zł za sztukę

Kalarepa od 2,50 do 3 zł za sztukę

Rzodkiewka od 1,50 do 3,50 zł za pęczek

Kapusta kiszona 4 zł za kilogram

Kapusta kiszona czerwona 5 zł za kilogram

Orzechy laskowe od 14 do 16 zł za kilogram

Jabłka od 1,50 do 3,50 zł za kilogram

Dynia od 3 do 3,50 zł za kilogram

Sałata krucha od 3 do 4 zł za główkę

Orzechy włoskie od 10 do 24 zł za kilogram

Gruszki od 3 do 7 zł za kilogram

Pigwa 12 zł za kilogram

Żurawina od 20 do 22 zł za kilogram

Jarmuż od 4 do 5 zł za pęczek

Czarna rzepa od 4 do 5 zł za kilogram

Brukselka od 5 do 7 zł za kilogram

Podgrzybki 35 zł za kilogram

Rydze 42 zł za kilogram

Gąski 37 zł za kilogram

Winogrona 10 zł za kilogram

 

 

Reklama

Reklama

Wideo iOchota.pl




Reklama
Wróć do