A jednak bób powrócił na rynek. Za to zniknęła cukinia i brokuł. W miejsce rydzów pojawiły się gąski. Są też podgrzybki. Ale jako, że na grzyby w tym roku jest nieurodzaj trzymają one wysoką cenę. Bób 28 zł za kilogram Ogórki gruntowe 10 zł za kilogram Kapusta główka od 3,50 do 4 zł za sztukę Papryka od 4 do 9 zł za kilogram Pomidory od 5 do 7,50 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 8 do 10 zł za kilogram Fasolka żółta 15 zł za kilogram Cebula od 2 do 3,50 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram Marchew od 2 do 3 zł za kilogram Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4,50 zł za pęczek Koperek 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek Ogórki małosolne od15 do 18 zł kilogram Ogórki kwaszone 8 zł za kilogram Maliny 15 zł za opakowanie Śliwki węgierki od 5 do 6 zł za kilogram Buraki do 2 zł za kilogram Kalafior od 4 do 6 zł za sztukę Seler od 4 do 5 zł za kilogram Por od 1,50 do 2,50 zł za sztukę Kalarepa od 2,50 do 3 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 do 3,50 zł za pęczek Kapusta kiszona 4 zł za kilogram Kapusta kiszona czerwona 5 zł za kilogram Orzechy laskowe od 14 do 16 zł za kilogram Jabłka od 1,50 do 3,50 zł za kilogram Dynia od 3 do 3,50 zł za kilogram Sałata krucha od 3 do 4 zł za główkę Orzechy włoskie od 10 do 24 zł za kilogram Gruszki od 3 do 7 zł za kilogram Pigwa 12 zł za kilogram Żurawina od 20 do 22 zł za kilogram Jarmuż od 4 do 5 zł za pęczek Czarna rzepa od 4 do 5 zł za kilogram Brukselka od 5 do 7 zł za kilogram Podgrzybki 35 zł za kilogram Rydze 42 zł za kilogram Gąski 37 zł za kilogram Winogrona 10 zł za kilogram