Nie jest dobrze. Podrożały ziemniaki! Nieznacznie o parę groszy ale jednak. Jest to podstawowy produkt na naszych stołach. Podrożały też pomidory i to zarówno te zwykłe jak i malinowe. Zniknęły truskawki. Dalej niskie ceny trzymają jabłka i tu należy korzystać z okazji. Bób od 18 do 20 zł zł za kilogram Cukinia 5 zł za kilogram Ogórki gruntowe od 5 do 7 zł za kilogram Kapusta główka od 3,50 do 4 zł za sztukę Papryka od 4,50 do 6 zł za kilogram Pomidory od 3 do 6 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 4 do 7 zł za kilogram Fasolka żółta od 6 do 8 zł za kilogram Fasolka zielona 10 zł za kilogram Brokuł od 4 zł za sztukę Cebula od 2 do 3 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4,50 zł za pęczek Koperek od 1 do 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 2 zł za pęczek Słonecznik 6 zł sztuka Ogórki małosolne od 8 do 10 zł kilogram Ogórki kwaszone 5 zł za kilogram Maliny od 13 do 15 zł za opakowanie Śliwki węgierki od 4 do 5 zł za kilogram Buraki do 2 zł za kilogram Kalafior od 3 do 4,50 zł za sztukę Seler 5 zł za kilogram Por od 2 do 2,50 zł za sztukę Kalarepa od 2 do 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 do 2 zł za pęczek Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram Orzechy laskowe od 13 do 14 zł za kilogram Jabłka od 1,50 do 3 zł za kilogram Dynia od 2,50 do 3 zł za kilogram Sałata krucha od 2,50 do 3 zł za główkę Orzechy włoskie od 12 do 25 zł za kilogram Winogrono krajowe 10 zł za kilogram Botwinka 3 zł za pęczek Gruszki konferencja od 3 do 5 zł za kilogram Pigwa od 10 do 18 zł za kilogram Żurawina od 20 do 22 zł za kilogram Szczaw 10 zł za kilogram Czarna rzepa 4 zł za kilogram Fasola młoda od 14 do 16 zł za kilogram