Przegląd cen na Zieleniaku : 21.11.2016 Nasza lista produktów staje się z tygodnia na tydzień coraz krótsza. Dzieje się tak dlatego, że ubywa produktów a w ich miejsce nie pojawiają się nowe. I jak w każdej regule na Zieleniaku też mamy wyjątek. Są nim grzyby w tym przypadku suszone, które pojawiły się tuż po tym jak zniknęły z rynku świeże. Posiadają odpowiedni atest a sprzedawca zapewnia, że pochodzą z tegorocznych zbiorów. Bób 16 zł za kilogram Ogórki szklarniowe 9 zł za kilogram Kapusta główka 4 zł za sztukę Papryka od 3,50 do 9 zł za kilogram Pomidory od 5 do 8 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 8 do 12 zł za kilogram Cebula od 2 do 3 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram Marchew od 2 do 3 zł za kilogram Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4 zł za pęczek Koperek 1,50 zł za pęczek Natka pietruszki od 1,20 do 2 zł za pęczek Ogórki małosolne 18 zł kilogram Ogórki kwaszone od 5 do 8 zł za kilogram Śliwki węgierki od 5 do 6 zł za kilogram Buraki do 2 zł za kilogram Kalafior od 5,50 do 6 zł za sztukę Seler od 4 do 5 zł za kilogram Por od 1,50 do 2,50 zł za sztukę Kalarepa 3 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 do 3 zł za pęczek Kapusta kiszona od 3 do 4 zł za kilogram Orzechy laskowe od 14 do 16 zł za kilogram Jabłka od 1 do 3 zł za kilogram Dynia od 3 do 3,50 zł za kilogram Sałata krucha od 2,50 do 4 zł za główkę Orzechy włoskie od 10 do 24 zł za kilogram Gruszki od 2 do 7 zł za kilogram Pigwa 10 zł za kilogram Żurawina 22 zł za kilogram Jarmuż 3 zł za pęczek Czarna rzepa od 4 do 5 zł za kilogram Brukselka od 5 do 7 zł za kilogram Winogrona 10 zł za kilogram Brokuł od 4,50 do 5 zł za sztukę Suszone borowiki 52 zł 100 g Suszone podgrzybki 40 zł 100 g Artykuł sponsorowany