Reklama

Grzyby są, ale suszone.

21/11/2016 00:38

Przegląd cen na Zieleniaku: 21.11.2016 

Nasza lista produktów staje się z tygodnia na tydzień coraz krótsza. Dzieje się tak dlatego, że ubywa produktów a w ich miejsce nie pojawiają się nowe. I jak w każdej regule na Zieleniaku też mamy wyjątek. Są nim grzyby w tym przypadku suszone, które pojawiły się tuż po tym jak zniknęły z rynku świeże. Posiadają odpowiedni atest a sprzedawca zapewnia, że pochodzą z tegorocznych zbiorów. 

Bób 16 zł za kilogram

Ogórki szklarniowe 9 zł za kilogram

Kapusta główka 4 zł za sztukę

Papryka od 3,50 do 9 zł za kilogram

Pomidory od 5 do 8 zł za kilogram

Pomidory Malinowe od 8 do 12 zł za kilogram

Cebula od 2 do 3 zł za kilogram

Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram

Marchew od 2 do 3 zł za kilogram

Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram

Włoszczyzna od 3,50 do 4 zł za pęczek

Koperek 1,50 zł za pęczek

Natka pietruszki od 1,20 do 2 zł za pęczek

Ogórki małosolne 18 zł kilogram

Ogórki kwaszone od 5 do 8 zł za kilogram

Śliwki węgierki od 5 do 6 zł za kilogram

Buraki do 2 zł za kilogram

Kalafior od 5,50 do 6 zł za sztukę

Seler od 4 do 5 zł za kilogram

Por od 1,50 do 2,50 zł za sztukę

Kalarepa 3 zł za sztukę

Rzodkiewka od 1,50 do 3 zł za pęczek

Kapusta kiszona od 3 do 4 zł za kilogram

Orzechy laskowe od 14 do 16 zł za kilogram

Jabłka od 1 do 3 zł za kilogram

Dynia od 3 do 3,50 zł za kilogram

Sałata krucha od 2,50 do 4 zł za główkę

Orzechy włoskie od 10 do 24 zł za kilogram

Gruszki od 2 do 7 zł za kilogram

Pigwa 10 zł za kilogram

Żurawina 22 zł za kilogram

Jarmuż 3 zł za pęczek

Czarna rzepa od 4 do 5 zł za kilogram

Brukselka od 5 do 7 zł za kilogram

Winogrona 10 zł za kilogram

Brokuł od 4,50 do 5 zł za sztukę

Suszone borowiki 52 zł 100 g

Suszone podgrzybki 40 zł 100 g  



Artykuł sponsorowany

Reklama

Reklama

Wideo iOchota.pl




Reklama
Wróć do