Ziemniaki jednak po tygodniu staniały i kilogram można kupić już za 85 groszy. Ale drożeją pomidory i papryka o ogórkach gruntowych nie wspominając. Te ostatnie w cenie 9 zł za kilogram to można przyjąć, że to wysoka cena. Miłośnicy grzybów mogą w dalszym ciągu obejść się smakiem. Kilogram kurek kosztuje już 40 zł za kilogram. Ale za to jest sezon na jabłka. Te są w doskonałych cenach. Bób 20 zł zł za kilogram Cukinia 5 zł za kilogram Ogórki gruntowe 9 zł za kilogram Kapusta główka od 3,50 do 4 zł za sztukę Papryka od 4 do 8 zł za kilogram Pomidory od 3 do 6 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 4 do 10 zł za kilogram Fasolka żółta od 6 do 10 zł za kilogram Fasolka zielona 10 zł za kilogram Brokuł od 4 zł do 5 za sztukę Cebula od 2 do 3 zł za kilogram Ziemniaki od 0,85 do 1,50 zł za kilogram Marchew 2 zł za kilogram Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4,50 zł za pęczek Koperek od 1,50 do 2 zł za pęczek Natka pietruszki 1,50 zł za pęczek Słonecznik 4 zł sztuka Ogórki małosolne 12 zł kilogram Ogórki kwaszone 8 zł za kilogram Maliny od 10 do 14 zł za opakowanie Śliwki węgierki od 3 do 6 zł za kilogram Buraki do 2 zł za kilogram Kalafior od 4 do 5 zł za sztukę Seler od 4 do 5 zł za kilogram Por od 1,50 do 2,50 zł za sztukę Kalarepa 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 do 2 zł za pęczek Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram Orzechy laskowe od 13 do 20 zł za kilogram Jabłka od 1,50 do 3 zł za kilogram Dynia od 2 do 3,50 zł za kilogram Sałata krucha od 1,50 do 4 zł za główkę Orzechy włoskie od 12 do 24 zł za kilogram Winogrono krajowe 8 zł za kilogram Botwinka 3 zł za pęczek Gruszki konferencja od 3 do 7 zł za kilogram Pigwa od 10 do 12 zł za kilogram Żurawina od 20 do 22 zł za kilogram Jarmuż od 3 do 4 zł za pęczek Czarna rzepa od 4 do 5 zł za kilogram Fasola młoda od 14 do 15 zł za kilogram Brukselka od 6 do 8,90 zł za kilogram Kapusta włoska 4 zł za główkę Kurki 40 zł za kilogram