Obserwując zmieniające się z tygodnia tydzień ceny zaobserwowałem jak ewoluują ogórki. Z gruntowych rozwinęły się w szklarniowe a ostatnio stały się dodatkowo zielone. To tak aby odróżnić je od kiszonych i małosolnych. Te ostatnie stają się powoli rarytasem i osiągnęły cenę 20 złotych za kilogram. Za to w dalszym ciągu tanie są jabłka, które można kupić od złotówki za kilogram. Ogórki zielone szklarniowe od 10 do 12 zł za kilogram Kapusta główka 4 zł za sztukę Kapusta główka mała 3 zł za sztukę Papryka zielona od 3,50 do 4 zł za kilogram Papryka czerwona i żółta od 8 do 10 zł za kilogram Pomidory od 6 do 8,50 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 8 do 14 zł za kilogram Cebula od 2 do 3,50 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram Marchew od 2 do 3 zł za kilogram Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4,50 zł za pęczek Koperek od 1,50 do 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Ogórki małosolne 20 zł kilogram Ogórki kwaszone 8 zł za kilogram Śliwki węgierki 6 zł za kilogram Buraki do 2 zł za kilogram Kalafior od 5 do 7 zł za sztukę Seler od 4 do 5 zł za kilogram Por od 2 do 2,50 zł za sztukę Kalarepa 3 zł za sztukę Rzodkiewka od 2 do 3 zł za pęczek Kapusta kiszona od 3,50 do 4 zł za kilogram Orzechy laskowe od 14 do 16 zł za kilogram Jabłka od 1 do 3 zł za kilogram Dynia od 2 do 3 zł za kilogram Sałata krucha od 3 do 4,50 zł za główkę Orzechy włoskie od 12 do 20 zł za kilogram Gruszki od 3 do 7 zł za kilogram Pigwa od 10 do 12 zł za kilogram Żurawina od 20 do 25 zł za kilogram Jarmuż od 3 do 4 zł za pęczek Czarna rzepa od 4 do 5 zł za kilogram Brukselka od 5 do 6 zł za kilogram Winogrona 11 zł za kilogram Brokuł od 4,50 do 5 zł za sztukę Cukinia od 10 do 11,90 za kilogram