Zniknęły z rynku chyba już na stałe słoneczniki, znika fasolka szparagowa a i dni bobu i malin też są chyba raczej policzone. Na koniec października pojawiły się grzyby choć trudno mówić o wysypie. Znalazłem je tylko na jednym stoisku i jest to raczej ciekawostka. Kilka produktów podrożało a kilka lekko staniało. Zapraszam do lektury przeglądu cen z Zieleniaka. Bób 24 zł zł za kilogram Cukinia od 4 do 9,90 zł za kilogram Ogórki gruntowe od 5 do 10 zł za kilogram Kapusta główka od 3,50 do 4 zł za sztukę Papryka od 4 do 8 zł za kilogram Pomidory od 5 do 7 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 7 do 10 zł za kilogram Fasolka żółta od 10 do 12 zł za kilogram Brokuł od 3 zł do 4 za sztukę Cebula od 2 do 3 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,50 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4,50 zł za pęczek Koperek od 1,50 do 2 zł za pęczek Natka pietruszki 1,50 zł za pęczek Ogórki małosolne 12 zł kilogram Ogórki kwaszone 8 zł za kilogram Maliny 9 zł za opakowanie Śliwki węgierki od 4,50 do 6,50 zł za kilogram Buraki do 2 zł za kilogram Kalafior od 4 do 5 zł za sztukę Seler od 4 do 5 zł za kilogram Por od 1,50 do 2,50 zł za sztukę Kalarepa od 2 do 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 2 do 2,50 zł za pęczek Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram Kapusta kiszona czerwona 6 zł za kilogram Orzechy laskowe od 14 do 20 zł za kilogram Jabłka od 1,50 do 3 zł za kilogram Dynia od 2 do 3,50 zł za kilogram Sałata krucha od 3 do 4 zł za główkę Orzechy włoskie od 10 do 25 zł za kilogram Winogrono krajowe 10 zł za kilogram Gruszki konferencja od 3 do 6 zł za kilogram Pigwa od 10 do 12 zł za kilogram Żurawina od 20 do 22 zł za kilogram Jarmuż od 3 do 4 zł za pęczek Czarna rzepa od 4 do 5 zł za kilogram Fasola młoda 14 zł za kilogram Brukselka od 6 do 8,90 zł za kilogram Kapusta włoska 4 zł za główkę Seler naciowy 4 zł Podgrzybki 32 zł za kilogram Opieńki 20 zł za kilogram