Pojawiły się już orzechy włoskie, owoce róży i kalarepa. Zniknęły z rynku czereśnie i taki los pewnie spotka niebawem wiśnie, które można dostać już tylko na jednym stoisku. Jednym słowem lato dobiega końca. Bób od 10 do 12 zł zł za 1/2 kilograma Cukinia od 2,50 do 4 zł za kilogram Ogórki kwaszeniaki od 3 do 5 zł za kilogram Kapusta główka od 3 do 4 zł za sztukę Papryka zielona od 4,50 do 5 zł za kilogram Pomidory od 2,50 do 4,50 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 3,50 do 6,50 zł za kilogram Fasolka żółta i zielona od 4 do 6 zł za kilogram Fasola młoda od 18 do 20 zł za kilogram Czosnek od 2 do 2,50 zł za sztukę Brokuł od 4 do 4,50 zł za sztukę Truskawki od 7 do 10 zł za kilogram Brzoskwinie od 5 do 8 zł za kilogram Nektarynki 10 zł za kilogram Morele 12 zł za kilogram Cebula od 2,50 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 2 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4,50 zł za pęczek Koperek od 1 do 1,50 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Wiśnie 4 zł za kilogram Słonecznik od 2,50 do 4 zł sztuka Ogórki małosolne 8 zł kilogram Maliny od 5,50 do 7 zł za opakowanie Borówka amerykańska od 25 do 30 zł za kilogram Śliwki węgierki od 2,50 do 4 zł za kilogram Buraki od 2 do 2,50 zł za kilogram Kalafior od 3 do 4 zł za sztukę Seler od 5 do 6 zł za kilogram Por 2 zł za sztukę Kalarepa 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1 do 2 zł za pęczek Gruszka klapsa od 3,50 do 7 zł Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram Orzechy laskowe młode od 10 do 18 zł za kilogram Jabłka od 2,50 do 3,50 zł za kilogram Aronia 6 zł za kilogram Dynia od 3 do 4 zł za kilogram Podgrzybki 25 zł za kilogram Kurki 25 zł za kilogram Sałata masłowa od 3 do 3,50 zł za główkę Orzechy włoskie od 25 do 35 zł za kilogram Owoc róży 14 zł za kilogram Kukurydza kolba 2 zł za sztukę Winogrono czerwone 5 zł za kilogram Botwinka 3 zł za pęczek Szczaw 9 zł za kilogram