Jako, że święta za pasem do przeglądu cen dołożyłem suszone owoce, niezbędny składnik wigilijnych kompotów. Papryka i ogórki mocno podrożały. Ceny większości produktów nie zmieniają się lu zmiany te są raczej kosmetyczne. Kilka gatunków jabłek w dalszym ciągu można kupić za 1 zł kilogram. Ogórki zielone szklarniowe od 13 do 16 zł za kilogram Kapusta główka 4 zł za sztukę Kapusta główka mała 3 zł za sztukę Papryka zielona 5 zł za kilogram Papryka czerwona i żółta od 12 do 13 zł za kilogram Pomidory od 6 do 9 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 8 do 15 zł za kilogram Cebula od 2 do 3,50 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram Marchew od 2 do 3 zł za kilogram Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 4,50 zł za pęczek Koperek od 1,50 do 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Ogórki małosolne 20 zł kilogram Ogórki kwaszone 8 zł za kilogram Śliwki węgierki od 6 do 7 zł za kilogram Buraki do 2 zł za kilogram Kalafior od 6 do 7 zł za sztukę Seler od 4 do 5 zł za kilogram Por od 2 do 2,50 zł za sztukę Kalarepa 3 zł za sztukę Rzodkiewka od 1 do 3 zł za pęczek Kapusta kiszona od 3,50 do 4 zł za kilogram Orzechy laskowe od 13 do 16 zł za kilogram Jabłka od 1 do 4 zł za kilogram Dynia od 2,50 do 3 zł za kilogram Sałata krucha od 3 do 4,50 zł za główkę Orzechy włoskie od 10 do 20 zł za kilogram Gruszki od 4 do 5 zł za kilogram Pigwa od 10 do 12 zł za kilogram Żurawina od 20 do 22 zł za kilogram Jarmuż od 4 do 6 zł za pęczek Czarna rzepa od 4 do 5 zł za kilogram Brukselka od 4 do 6 zł za kilogram Winogrona 10 zł za kilogram Cukinia od 10 do 11 zł za kilogram Kapusta pekińska 2 zł sztuka lub 3 zł za kilogram Suszone jabłka od 16 do 18 zł za kilogram Suszone gruszki od 16 do 18 zł za kilogram Suszone śliwki od 14 do 22 zł za kilogram