Powoli z rynku znikają już typowo letnie owoce takie jak porzeczki, rabarbar i agrest. Zniknęły też kurki. Wrócą na Zieleniak latem przyszłego roku. Tymczasem na Zieleniak powróciły truskawki! I pomimo dość wysokich cen należy korzystać z okazji. Chyba, że ktoś chce czekać do wiosny. [middle1] Ogórki gruntowe od 2 do 4 zł za kilogram Kalafior od 3 do 4 zł za sztukę Pomidory od 3 do 4 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 4,50 do 6 zł za kilogram Cebula młoda od 3 do 5 zł za kilogram Ziemniaki od 1,40 do 2 zł za kilogram Marchew młoda od 2 do 3 zł za kilogram Pietruszka 7 zł za kilogram Włoszczyzna od 3 do 4 zł za pęczek Koperek od 1,50 do 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Ogórki kwaszone od 7 do 8 zł za kilograma Seler 7 zł za kilogram Por 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 zł do 2 zł za pęczek Kapusta kiszona młoda 6 zł za kilogram Jabłka od 3 do 4 zł za kilogram Sałata krucha od 1,50 do 3 zł za główkę Wiśnie 15 zł za kilogram Botwinka 4 zł za pęczek Ogórki małosolne 10 zł za kilogram Jajka od 60 do 90 groszy za sztukę Kalarepa 2,50 zł sztuka Szczaw 2,50 zł za pęczek Szpinak 10 zł za kilogram Morele od 10 do 12 zł kilogram Czereśnie 20 zł kilogram Fasola szparagowa od 4 do 5 zł za kilogram Cukinia od 3 do 6 zł za kilogram Słonecznik od 3 do 4 zł sztuka Jagody 40 zł za kilogram Aronia 8 zł za kilogram Śliwki od 6 do 8 zł za kilogram Maliny od 8 do 9 zł za opakowanie Papryka krajowa od 5 do 6 zł za kilogram Bób od 6 do 8 zł za kilogram Brokuły od 3 do 5 zł za sztukę Buraki od 2,50 do 3 zł za kilogram Kapusta 4 zł za główkę Fasola młoda 20 zł za kilogram Truskawki od 14 do 20 zł za kilogram Borówka amerykańska od 16 do 18 Artykuł sponsorowany