Jak morele i czereśnie osiągają ceny w pobliżu 20 złotych za kilogram a na rynku pojawiają się młode orzechy laskowe w cenie od 10 złotych za kilogram to zwiastun, że na Zieleniaku niebawem pojawi się jesień. Oczywiście nie mamy na myśli tej kalendarzowej, ponieważ został jeszcze miesiąc lata, tylko jesienne owoce i warzywa. Bób od 9 do 12 zł zł za kilogram Cukinia od 2 do 4 zł za kilogram Ogórek Gruntowy od 1 do 4 zł za kilogram Kapusta główka od 3 do 4 zł za sztukę Papryka zielona od 3 do 5 zł za kilogram Papryka żółta i czerwona od 3 do 5 zł za kilogram Pomidory od 2 do 4 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 2,50 do 9 zł za kilogram Fasolka żółta i zielona od 3 do 5 zł za kilogram Fasola młoda 20 zł za kilogram Czosnek od 2 do 2,50 zł za sztukę Brokuł od 3 do 4 zł za sztukę Truskawki od 8 do 11 zł za kilogram Czereśnie od 14 do 16 zł za kilogram Brzoskwinie od 5 do 7 zł za kilogram Nektarynki 8 zł za kilogram Morele od 14 do 18 zł za kilogram Cebula młoda od 3 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 2 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram Włoszczyzna od 2,50 do 4,50 zł za pęczek Koperek od 1,50 do 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Wiśnie od 3 do 5 zł za kilogram Słonecznik 0d 2 do 4 zł sztuka Ogórki małosolne 8 zł kilogram Maliny 7,50 zł za opakowanie Borówka amerykańska od 20 do 24 zł za kilogram Śliwki od 3 do 4 zł za kilogram Buraki 2 zł za kilogram Kalafior 5 zł za sztukę Seler od 5 do 6 zł za kilogram Por 2 zł za sztukę Kabaczek od 2 do 3 zł za kilogram Rzodkiewka od 1,50 do 2 zł za pęczek Gruszka klapsa od 4 do 5 zł Kapusta kiszona 5 zł za kilogram Jarmuż pęczek 4 zł Orzechy laskowe młode od 10 do 15 zł za kilogram Jabłka antonówka 3 zł