Bób i truskawki jako produkty sezonowe znacznie podrożały i pewnie niebawem znikną z rynku. W ich miejsce pojawiają się nowe takie por, seler czy choćby krajowa śliwka w cenie już od czterech złotych za kilogram. Reszta cen nieznacznie się zmienia trochę w górę i trochę w dół. W zasadzie rynek na Zieleniaku jest stabilny. Bób od 7 do 9 zł zł za kilogram Cukinia od 2 zł do 3,90 zł za kilogram Ogórek Gruntowy od 2 zł do 3 zł za kilogram Kapusta główka od 3,50 zł do 4 zł za sztukę Kapusta włoska 5 zł za sztukę Botwinka od 2,50 zł do 3 zł za pęczek Papryka zielona od 5 do 7 zł za kilogram Papryka żółta i czerwona od 12 do 14 zł za kilogram Pomidory od 3,50 do 4 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 5 do 6 zł za kilogram Fasolka żółta od 5 do 6 zł za kilogram Fasolka zielona 8 za kilogram Fasola mamut żółta od 8 do 12 zł za kilogram Fasola młoda 24 zł za kilogram Czosnek od 2 do 3 zł za sztukę Brokuł od 5 do 6 zł za sztukę Truskawki od 10 do 15 zł za kilogram Czereśnie od 4 zł do 12 zł za kilogram Brzoskwinie Nektarynki od 10 do 12 zł za kilogram Morele od 7 do 12 zł za kilogram Cebula młoda od 3 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 2 zł za kilogram Marchew od 2 do 3 zł za kilogram Pietruszka 4 zł za pęczek Włoszczyzna od 3 do 4 zł za pęczek Koperek do 1 do 1,50 zł za pęczek Natka pietruszki 1 zł za pęczek Porzeczka czerwona od 6 do 8 zł za kilogram Porzeczka czarna 5 zł za kilogram Agrest 10 zł za kilogram Wiśnie od 4 do 5 zł za kilogram Jagody od 16 do 20 zł za kilogram Słonecznik 5 zł sztuka Ogórki małosolne 10 zł kilogram Maliny od 5 do 7,50 zł za opakowanie Borówka amerykańska od 20 do 24 zł za kilogram Śliwki od 4 do 6 zł za kilogram Jeżyny 8 zł opakowanie Buraki 2 zł za kilogram Kalafior od 6 do 6,50 za sztukę Rzodkiewka 2,50 zł za pęczek Seler 2 do 2,50 zł za sztukę Por 2 zł za sztukę Chrzan korzeń 20 zł za kilogram Kurki 36 zł za kilogram