Na przestrzeni ostatniego tygodnia ceny w zasadzie nie uległy większym zmianom. Pojawiły się dynie i aronia oraz powróciły grzyby. Obserwując niskie ceny należy brać pod uwagę, że mogą to być okazje i towar szybko znika. Tak było z malinami. Ze stoiska gdzie były po 4,50 zł za opakowanie zniknęły w przeciągu godziny. Bób od 10 do 14 zł zł za kilogram Cukinia od 2 do 4 zł za kilogram Ogórek Gruntowy od 1 do 4 zł za kilogram Kapusta główka od 3 do 4 zł za sztukę Papryka zielona od 4 do 5 zł za kilogram Papryka żółta i czerwona od 4 do 6 zł za kilogram Pomidory od 1 do 4 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 2 do 9 zł za kilogram Fasolka żółta i zielona od 4 do 5 zł za kilogram Fasola młoda 20 zł za kilogram Czosnek od 2 do 2,50 zł za sztukę Brokuł od 3 do 4 zł za sztukę Truskawki od 9 do 10 zł za kilogram Czereśnie 18 zł za kilogram Brzoskwinie od 6 do 10 zł za kilogram Nektarynki 8 do 9,90 zł za kilogram Morele od 16 do 18 zł za kilogram Cebula od 2 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 0,90 do 2 zł za kilogram Marchew od 1,50 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 5 do 7 zł za kilogram Włoszczyzna od 3 do 3,50 zł za pęczek Koperek od 1 do 1,50 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Wiśnie od 3 do 4 zł za kilogram Słonecznik 0d 2 do 4 zł sztuka Ogórki małosolne 8 zł kilogram Maliny od 4,50 do 6 zł za opakowanie Borówka amerykańska od 22 do 26 zł za kilogram Śliwki węgierki od 3 do 4 zł za kilogram Buraki od 2 do 2,50 zł za kilogram Kalafior od 4,50 do 6 zł za sztukę Seler od 5 do 7 zł za kilogram Por 2 zł za sztukę Kabaczek od 2 do 3 zł za kilogram Rzodkiewka od 1,50 do 2 zł za pęczek Gruszka klapsa od 2,50 do 6 zł Kapusta kiszona 5 zł za kilogram Orzechy laskowe młode od 12 do 15 zł za kilogram Jabłka antonówka od 2,50 do 3 zł Jabłka od 1,50 do 4 zł za kilogram Jagody 18 zł za kilogram Aronia od 6 do 7 zł za kilogram Dynia 3 zł za kilogram Podgrzybki od 20 do 28 zł za kilogram Borowiki 30 zł za kilogram Kurki 25 zł za kilogram