Zgodnie z przewidywaniami po świętach ceny lekko spadły. Oczywiście poza ceną kiszonej kapusty, która jest podstawowym produktem na noworoczny bigos. Cena tej ostatniej lekko poszybowała w górę. [middle1] Ogórki zielone od 13 do 16 zł za kilogram Kapusta główka 3 do 4 zł za sztuk Kapusta włoska od 4 do 6 zł za sztukę Papryka od 9 do 12 zł za kilogram Pomidory od 10 do 13 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 10 do 18 zł za kilogram Cebula od 2 do 3,50 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram Marchew od 2 do 3 zł za kilogram Pietruszka od 3 do 4 zł za kilogram Włoszczyzna od 3 do 4 zł za pęczek Koperek od 1 do 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek Ogórki kwaszone od 5 do 8 zł za kilogram Buraki do 2 zł za kilogram Kalafior od 4 do 8 zł za sztukę Seler od 4 do 5 zł za kilogram Por od 2 do 2,50 zł za sztukę Kalarepa 3 zł za sztukę Rzodkiewka od 1 do 2,50 zł za pęczek Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram Orzechy laskowe od 15 do 16 zł za kilogram Jabłka od 1 do 3 zł za kilograma Dynia od 3 do 3,50 zł za kilogram Sałata krucha od 3 do 5 zł za główkę Orzechy włoskie od 13 do 22 zł za kilogram Gruszki od 3 do 7 zł za kilogram Żurawina od 20 do 23 zł za kilogram Jarmuż od 4 do 6 zł za pęczek Czarna rzepa 5 zł za kilogram Brukselka od 5 do 6 zł za kilogram Cukinia od 12 do 13 zł za kilogram Brokuł od 5 do 7zł za sztukę Artykuł sponsorowany