Pojawił się w końcu długo oczekiwany zielony groszek w strąkach za jedyne 16 zł za kilogram. Są też już na rynku pierwsze ogórki kwaszone i co ciekawe cena nie jest wyższa niż kilogram ogórków świeżych przeznaczonych do kwaszenia tak zwanych kwaszeniaków. Bób 20 zł zł za kilogram Cukinia od 3 do 4 zł za kilogram Ogórki kwaszeniaki od 3 do 5 zł za kilogram Kapusta główka od 3 do 4 zł za sztukę Papryka od 3,50 do 5 zł za kilogram Pomidory od 1 do 4 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 2,50 do 6 zł za kilogram Fasolka żółta i zielona od 3,50 do 5 zł za kilogram Fasola mamut od 6,50 do 8 zł za kilogram Brokuł od 4 do 5 zł za sztukę Truskawki od 8 do 19 zł za kilogram Nektarynki od 9 do 10 zł za kilogram Morele 15 zł za kilogram Cebula od 2,50 do 3 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,50 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram Włoszczyzna od 3 do 4 zł za pęczek Koperek od 1 do 1,50 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Słonecznik od 1 do 4 zł sztuka Ogórki małosolne 8 zł kilogram Ogórki kwaszone 5 zł za kilogram Maliny od 5 do 8 zł za opakowanie Śliwki węgierki od 3 do 4 zł za kilogram Buraki od 2 do 2,50 zł za kilogram Kalafior od 4,50 do 5 zł za sztukę Seler od 5 do 6 zł za kilogram Por 2 zł za sztukę Kalarepa 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 do 2 zł za pęczek Gruszka klapsa od 3 do 6 zł Kapusta kiszona od 4 do 6 zł za kilogram Orzechy laskowe od 12 do 16 zł za kilogram Jabłka od 1,50 do 4 zł za kilogram Dynia 3 zł za kilogram Kurki 25 zł za kilogram Sałata krucha od 2,50 do 3,50 zł za główkę Orzechy włoskie od 16 do 25 zł za kilogram Kukurydza kolba od 2 do 2,50 zł za sztukę Winogrono krajowe od 8 do 10 zł za kilogram Botwinka 3 zł za pęczek Zielony groszek strąki 16 zł za kilogram Fasola młoda od 15 do 16 zł za kilogram Gruszki konferencja od 3,50 do 5 zł za kilogram