W stosunku do ubiegłego tygodnia trochę podrożały pomidory malinowe i koperek. Nieznacznie podrożały grzyby. Zniknęły z rynku kurki a w ich miejsce pojawiły się długo oczekiwane gąski. [middle1] Ogórki gruntowe od 4,50 do 6,50 zł za kilogram Kalafior od 4,50 do 5 zł za sztukę Pomidory od 3 do 7 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 6,50 do 10 zł za kilogram Cebula od 2,50 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,50 zł za kilogram Marchew 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram Włoszczyzna od 4 do 5 zł za pęczek Koperek 4 do 5 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 2 zł za pęczek Ogórki kwaszone 6 zł za kilograma Seler od 5 do 6 zł za kilogram Por od 2 do 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 2 zł do 3 zł za pęczek Jabłka od 2,50 do 4 zł za kilogram Sałata krucha od 3 do 5 zł za główkę Ogórki małosolne 10 zł za kilogram Jajka od 0,70 do 1,20 zł za sztukę Kalarepa od 2,50 do 3 zł sztuka Fasola szparagowa 8,50 zł za kilogram Cukinia od 3 do 8 zł za kilogram Śliwki od 7 do 9 zł za kilogram Papryka krajowa od 4 do 6 zł za kilogram Buraki 2,50 zł za kilogram Kapusta 4 zł za główkę Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram Orzechy laskowe od 16 do 18 zł za kilogram Orzechy włoskie od 30 do 40 zł za kilogram Gruszka konferencja od 4,50 do 8 zł Brukselka od 8 do 9 zł za kilogram Dynia od 4 do 5 zł za kilogram Żurawina od 22 do 24 za kilogram Winogrona krajowe od 8 do 10 zł za kilogram Grzyby Borowiki od 35 do 40 zł za kilogram Podgrzybki od 22 do 24 zł za kilogram Rydze 34 zł za kilogram Gąski od 26 do 30 zł za kilogram