W stosunku do ubiegłego tygodnia lekko wzrosły ceny cukinii i pomidorów. Ale za to potaniały kalafiory i koperek. I jak to na Zieleniaku bywa część produktów lekko potaniała a część lekko podrożała. Nie mniej zarówno ceny jak i produkty na Zieleniaku są zawsze najlepsze. Zapraszamy na zakupy! [middle1] Ogórki gruntowe od 4,50 do 7 zł za kilogram Kalafior od 3 do 5 zł za sztukę Pomidory od 5 do 9 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 6,50 do 10 zł za kilogram Cebula od 2,50 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1,20 do 2 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram Włoszczyzna od 4 do 5 zł za pęczek Koperek 3 do 4 zł za pęczek Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek Ogórki kwaszone od 6 do 8 zł za kilograma Seler od 5 do 6 zł za kilogram Por od 2 do 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 2 zł do 3 zł za pęczek Jabłka od 3 do 4 zł za kilogram Sałata krucha od 1,50 do 3 zł za główkę Ogórki małosolne od 10 do 12 zł za kilogram Jajka od 0,70 do 1,20 zł za sztukę Kalarepa od 2,50 do 3 zł sztuka Fasola szparagowa od 7 do 10 zł za kilogram Cukinia od 8 do 10 zł za kilogram Śliwki od 7 do 11 zł za kilogram Papryka krajowa od 3,50 do 8 zł za kilogram Buraki 2,50 zł za kilogram Kapusta 4 zł za główkę Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram Orzechy laskowe od 14 do 16 zł za kilogram Orzechy włoskie od 25 do 42 zł za kilogram Gruszka konferencja od 4,50 do 8 zł Brukselka od 6 do 8 zł za kilogram Dynia od 2,50 do 4 zł za kilogram Żurawina od 22 do 25 za kilogram Winogrona krajowe od 8 do 10 zł za kilogram Brokuły od 2,50 do 4 zł za sztukę Pigwa od 9 do 15 zł za kilogram Grzyby Borowiki od 35 do 40 zł za kilogram Podgrzybki od 18 do 24 zł za kilogram