Reklama

Są winogrona krajowe a orzechy włoskie bardzo drogie

02/10/2017 00:19

Przegląd cen 02 10

Na Zieleniaku pojawiła się kiszona kapusta i krajowe winogrona. Jak przed tygodniem jest spory wybór grzybów. Niestety ceny orzechów włoskich szybują w górę. Po wiosennych przymrozkach chyba będą w tym roku delikatesowym rarytasem.

Ogórki gruntowe od 3 do 6,50 zł za kilogram

Kalafior od 4 do 5,50 zł za sztukę

Pomidory od 3,50 do 6 zł za kilogram

Pomidory Malinowe od 4,50 do 8 zł za kilogram

Cebula od 2,50 do 4 zł za kilogram

Ziemniaki od 1 do 1,50 zł za kilogram

Marchew 2,50 zł za kilogram

Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram

Włoszczyzna od 3,50 do 5 zł za pęczek

Koperek 2,50 do 3 zł za pęczek

Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek

Ogórki kwaszone 6 zł za kilograma

Seler od 5 do 6 zł za kilogram

Por od 2 do 2,50 zł za sztukę

Rzodkiewka od 2 zł do 3 zł za pęczek

Jabłka od 2,50 do 4 zł za kilogram

Sałata krucha od 3 do 4 zł za główkę

Ogórki małosolne 10 zł za kilogram

Jajka od 0,70 do 1,20 zł za sztukę

Kalarepa od 2,50 do 3 zł sztuka

Fasola szparagowa od 7 do 10 zł za kilogram

Cukinia od 4 do 8 zł za kilogram

Śliwki od 5 do 10 zł za kilogram

Papryka krajowa od 4,50 do 6 zł za kilogram

Bób 16 zł za kilogram

Buraki 2,50 zł za kilogram

Kapusta 4 zł za główkę

Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram

Orzechy laskowe od 14 do 15 zł za kilogram

Orzechy włoskie od 34 do 40 zł za kilogram

Gruszka konferencja od 4 do 6 zł

Brukselka od 7 do 9 zł za kilogram

Dynia od 4 do 5 zł za kilogram

Żurawina od 20 do 25 za kilogram

Winogrona krajowe od 8 do 10 zł za kilogram

Grzyby

Borowiki od 30 do 35 zł za kilogram

Podgrzybki od 18 do 22 zł za kilogram

Rydze od 25 do 34 zł za kilogram

Kurki od 28 do 30 zł za kilogram

 

Reklama

Reklama

Wideo iOchota.pl




Reklama
Wróć do