Na Zieleniaku pojawiła się kiszona kapusta i krajowe winogrona. Jak przed tygodniem jest spory wybór grzybów. Niestety ceny orzechów włoskich szybują w górę. Po wiosennych przymrozkach chyba będą w tym roku delikatesowym rarytasem. [middle1] Ogórki gruntowe od 3 do 6,50 zł za kilogram Kalafior od 4 do 5,50 zł za sztukę Pomidory od 3,50 do 6 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 4,50 do 8 zł za kilogram Cebula od 2,50 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,50 zł za kilogram Marchew 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 5 zł za pęczek Koperek 2,50 do 3 zł za pęczek Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek Ogórki kwaszone 6 zł za kilograma Seler od 5 do 6 zł za kilogram Por od 2 do 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 2 zł do 3 zł za pęczek Jabłka od 2,50 do 4 zł za kilogram Sałata krucha od 3 do 4 zł za główkę Ogórki małosolne 10 zł za kilogram Jajka od 0,70 do 1,20 zł za sztukę Kalarepa od 2,50 do 3 zł sztuka Fasola szparagowa od 7 do 10 zł za kilogram Cukinia od 4 do 8 zł za kilogram Śliwki od 5 do 10 zł za kilogram Papryka krajowa od 4,50 do 6 zł za kilogram Bób 16 zł za kilogram Buraki 2,50 zł za kilogram Kapusta 4 zł za główkę Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram Orzechy laskowe od 14 do 15 zł za kilogram Orzechy włoskie od 34 do 40 zł za kilogram Gruszka konferencja od 4 do 6 zł Brukselka od 7 do 9 zł za kilogram Dynia od 4 do 5 zł za kilogram Żurawina od 20 do 25 za kilogram Winogrona krajowe od 8 do 10 zł za kilogram Grzyby Borowiki od 30 do 35 zł za kilogram Podgrzybki od 18 do 22 zł za kilogram Rydze od 25 do 34 zł za kilogram Kurki od 28 do 30 zł za kilogram