Jak pojawiły się podgrzybki to od razu potaniały kurki. Parę złotych ale jednak. Pojawiły się też słoneczniki. Smakosze znajdą też na Zieleniaku jeżyny i poziomki. I zapewne tymczasowo ale zniknęły ze straganów truskawki. [middle1] Ogórki gruntowe od 2,50 do 4 zł za kilogram Kalafior od 2,50 do 4 zł za sztukę Pomidory od 4 do 5 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 5 do 7 zł za kilogram Cebula młoda od 3 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1,40 do 2 zł za kilogram Marchew młoda od 2,50 do 3 zł za kilogram Pietruszka od 7 do 8 zł za kilogram Włoszczyzna od 3 do 5 zł za pęczek Koperek od 1,50 do 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Ogórki kwaszone od 7 do 8 zł za kilograma Seler od 7 do 8 zł za kilogram Por 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 zł do 2 zł za pęczek Kapusta kiszona młoda od 7 do 8 zł za kilogram Jabłka od 2 do 4,50 zł za kilogram Sałata krucha od 1,50 do 3 zł za główkę Wiśnie od 9 do 10 zł za kilogram Botwinka 3 zł za pęczek Ogórki małosolne od 10 do 12 zł za kilogram Jajka od 60 do 90 groszy za sztukę Kalarepa 2 zł sztuka Szczaw 2,50 zł za pęczek Szpinak 10 zł za kilogram Rabarbar 6 zł za kilogram Morele od 10 do 12 zł kilogram Czereśnie od 16 do 24 zł kilogram Fasola szparagowa od 5 do 7 zł za kilogram Cukinia od 2,50 do 5 zł za kilogram Słonecznik 4 zł sztuka Jeżyny 9 zł za pojemnik Poziomki 12 zł za pojemnik Jagody 38 zł za kilogram Podgrzybki 38 zł za kilogram Kurki 35 zł aa kilogram Agrest od 10 do 15 zł za kilogram Czarna porzeczka 6 zł za kilogram Śliwki od 6 do 8 zł za kilogram Maliny 7 zł za opakowanie Papryka krajowa od 6 do 10 zł za kilogram Bób od 6 do 7 zł za kilogram Brokuły od 2,50 do 4 zł za sztukę Buraki od 2,50 do 3 zł za kilogram Kapusta od 4 do 5 zł za główkę