W stosunku do ubiegłego tygodnia ceny zmieniły się nieznacznie. Spadki jak i wzrosty cen nie przekraczają jednej złotówki na kilogramie lub sztuce. [middle1] Ogórki gruntowe od 6 zł za kilogram Kalafior od 3,50 do 5 zł za sztukę Pomidory od 6 do 7 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 7 do 10 zł za kilogram Cebula od 2 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1,20 do 2 zł za kilogram Marchew od 2,50 do 3 zł za kilogram Pietruszka od 4 do 5 zł za kilogram Włoszczyzna od 4 do 5 zł za pęczek Koperek 2 do 3 zł za pęczek Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek Ogórki kwaszone od 6 do 8 zł za kilograma Seler od 5 do 6 zł za kilogram Por od 2 do 3 zł za sztukę Rzodkiewka od 2 zł do 3 zł za pęczek Jabłka od 2 do 3,50 zł za kilogram Sałata krucha od 2 do 4 zł za główkę Ogórki małosolne od 10 do 13 zł za kilogram Jajka od 0,70 do 1,20 zł za sztukę Kalarepa od 2,50 do 4 zł sztuka Fasola szparagowa 10 zł za kilogram Cukinia od 6 do 10 zł za kilogram Śliwki od 7 do 14 zł za kilogram Papryka krajowa od 7 do 9 zł za kilogram Buraki 2,50 zł za kilogram Kapusta 4 zł za główkę Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram Orzechy laskowe od 14 do 17 zł za kilogram Orzechy włoskie od 25 do 34 zł za kilogram Gruszka konferencja od 6 do 9 zł Brukselka od 7 do 8 zł za kilogram Dynia od 3 do 4 zł za kilogram Żurawina od 23 do 24 za kilogram Winogrona krajowe od 8,50 do 10 zł za kilogram Brokuły od 2,50 do 5 zł za sztukę Pigwa od 10 do 14 zł za kilogram