Jak to na Zieleniaku pewne produkty znacznie potaniały ale część z nich lekko podrożała. Najważniejszym produktem sezonowym jaki pojawił się na targowisku są jednak grzyby. Są dostępne na wielu stoiskach. Pojawiły się też pierwsze dynie. I co ciekawe powróciły na rynek truskawki. [middle1] Ogórki gruntowe od 3,50 do 5,90 zł za kilogram Kalafior od 4 do 5 zł za sztukę Pomidory od 2,50 do 5,50 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 3,80 do 8 zł za kilogram Cebula od 3 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,50 zł za kilogram Marchew 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 5 zł za pęczek Koperek 2,50 do 3 zł za pęczek Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek Ogórki kwaszone od 6 do 7 zł za kilograma Seler od 5 do 6 zł za kilogram Por od 1 do 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 2 zł do 2,50 zł za pęczek Jabłka od 3 do 4,50 zł za kilogram Sałata krucha od 3 do 4 zł za główkę Ogórki małosolne 10 zł za kilogram Jajka od 0,70 do 1,20 zł za sztukę Kalarepa od 2,50 do 3 zł sztuka Fasola szparagowa od 6 do 10 zł za kilogram Cukinia od 3 do 4 zł za kilogram Aronia 6 zł za kilogram Śliwki od 6do 8 zł za kilogram Maliny 10 zł za opakowanie Papryka krajowa od 4,50 do 6 zł za kilogram Bób 16 zł za kilogram Buraki 2,50 zł za kilogram Kapusta 4 zł za główkę Orzechy laskowe od 16 do 18 zł za kilogram Orzechy włoskie od 30 do 38 zł za kilogram Gruszka konferencja od 4 do 6 zł Brukselka od 8 do 9 zł za kilogram Dynia od 4 do 5 zł za kilogram Żurawina od 20 do 25 za kilogram Truskawki 16 zł za kilogram Grzyby Borowiki od 25 do 30 zł za kilogram Podgrzybki od 14 do 18 zł za kilogram Rydze od 28 do 32 zł za kilogram Gąski od 28 do 30 zł za kilogram