Reklama

Dużo grzybów i pojawiły się dynie

25/09/2017 02:03

Przegląd cen 25 09

Jak to na Zieleniaku pewne produkty znacznie potaniały ale część z nich lekko podrożała. Najważniejszym produktem sezonowym jaki pojawił się na targowisku są jednak grzyby. Są dostępne na wielu stoiskach. Pojawiły się też pierwsze dynie. I co ciekawe powróciły na rynek truskawki.

Ogórki gruntowe od 3,50 do 5,90 zł za kilogram

Kalafior od 4 do 5 zł za sztukę

Pomidory od 2,50 do 5,50 zł za kilogram

Pomidory Malinowe od 3,80 do 8 zł za kilogram

Cebula od 3 do 4 zł za kilogram

Ziemniaki od 1 do 1,50 zł za kilogram

Marchew 2,50 zł za kilogram

Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram

Włoszczyzna od 3,50 do 5 zł za pęczek

Koperek 2,50 do 3 zł za pęczek

Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek

Ogórki kwaszone od 6 do 7 zł za kilograma

Seler od 5 do 6 zł za kilogram

Por od 1 do 2,50 zł za sztukę

Rzodkiewka od 2 zł do 2,50 zł za pęczek

Jabłka od 3 do 4,50 zł za kilogram

Sałata krucha od 3 do 4 zł za główkę

Ogórki małosolne 10 zł za kilogram

Jajka od 0,70 do 1,20 zł za sztukę

Kalarepa od 2,50 do 3 zł sztuka

Fasola szparagowa od 6 do 10 zł za kilogram

Cukinia od 3 do 4 zł za kilogram

Aronia 6 zł za kilogram

Śliwki od 6do 8 zł za kilogram

Maliny 10 zł za opakowanie

Papryka krajowa od 4,50 do 6 zł za kilogram

Bób 16 zł za kilogram

Buraki 2,50 zł za kilogram

Kapusta 4 zł za główkę

Orzechy laskowe od 16 do 18 zł za kilogram

Orzechy włoskie od 30 do 38 zł za kilogram

Gruszka konferencja od 4 do 6 zł

Brukselka od 8 do 9 zł za kilogram

Dynia od 4 do 5 zł za kilogram

Żurawina od 20 do 25 za kilogram

Truskawki 16 zł za kilogram

Grzyby

Borowiki od 25 do 30 zł za kilogram

Podgrzybki od 14 do 18 zł za kilogram

Rydze od 28 do 32 zł za kilogram

Gąski od 28 do 30 zł za kilogram

 

Reklama

Reklama

Wideo iOchota.pl




Reklama
Wróć do