Reklama

Dużo winogron, fasolka i pomidory drożeją

09/11/2017 00:48

Przegląd cen 08 11

Na Zieleniaku jest prawdziwy wysyp winogron. Zielone, czerwone z pestkami lub bez. Ceny umiarkowane, znacznie poniżej 10 złotych za kilogram. Nieznaczne podrożały pomidory a znacznie fasolka szparagowa, która zapewne niebawem zniknie z rynku.

Ogórki gruntowe od 6 do 8 zł za kilogram

Kalafior od 3 do 5 zł za sztukę

Pomidory od 5,50 do 7,50 zł za kilogram

Pomidory Malinowe od 8 do 12 zł za kilogram

Cebula od 2 do 4 zł za kilogram

Ziemniaki od 1,20 do 2 zł za kilogram

Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram

Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram

Włoszczyzna od 3,50 do 5 zł za pęczek

Koperek 2 do 3 zł za pęczek

Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek

Ogórki kwaszone od 6 do 8 zł za kilograma

Seler od 5 do 6 zł za kilogram

Por od 2 do 3 zł za sztukę

Rzodkiewka od 2 zł do 2,50 zł za pęczek

Jabłka od 2,50 do 4 zł za kilogram

Sałata krucha od 3 do 4 zł za główkę

Ogórki małosolne od 10 do 12 zł za kilogram

Jajka od 0,65 do 1,20 zł za sztukę

Kalarepa 3 zł sztuka

Fasola szparagowa 16 zł za kilogram

Cukinia od 4 do 8 zł za kilogram

Śliwki od 7 do 12 zł za kilogram

Papryka krajowa od 4,50 do 7,50 zł za kilogram

Buraki 2,50 zł za kilogram

Kapusta od 3 do 5 zł za główkę

Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram

Orzechy laskowe od 12 do 16 zł za kilogram

Orzechy włoskie od 24 do 32 zł za kilogram

Gruszka konferencja od 6 do 8 zł

Brukselka od 6 do 8 zł za kilogram

Dynia od 3,50 do 4 zł za kilogram

Żurawina od 20 do 25 za kilogram

Winogrona krajowe od 7,50 do 10 zł za kilogram

Brokuły 3 zł za sztukę

Pigwa od 10 do 15 zł za kilogram

Reklama

Reklama

Wideo iOchota.pl




Reklama
Wróć do