Na Zieleniaku jest prawdziwy wysyp winogron. Zielone, czerwone z pestkami lub bez. Ceny umiarkowane, znacznie poniżej 10 złotych za kilogram. Nieznaczne podrożały pomidory a znacznie fasolka szparagowa, która zapewne niebawem zniknie z rynku. [middle1] Ogórki gruntowe od 6 do 8 zł za kilogram Kalafior od 3 do 5 zł za sztukę Pomidory od 5,50 do 7,50 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 8 do 12 zł za kilogram Cebula od 2 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1,20 do 2 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 5 zł za pęczek Koperek 2 do 3 zł za pęczek Natka pietruszki od 1 do 1,50 zł za pęczek Ogórki kwaszone od 6 do 8 zł za kilograma Seler od 5 do 6 zł za kilogram Por od 2 do 3 zł za sztukę Rzodkiewka od 2 zł do 2,50 zł za pęczek Jabłka od 2,50 do 4 zł za kilogram Sałata krucha od 3 do 4 zł za główkę Ogórki małosolne od 10 do 12 zł za kilogram Jajka od 0,65 do 1,20 zł za sztukę Kalarepa 3 zł sztuka Fasola szparagowa 16 zł za kilogram Cukinia od 4 do 8 zł za kilogram Śliwki od 7 do 12 zł za kilogram Papryka krajowa od 4,50 do 7,50 zł za kilogram Buraki 2,50 zł za kilogram Kapusta od 3 do 5 zł za główkę Kapusta kiszona od 4 do 5 zł za kilogram Orzechy laskowe od 12 do 16 zł za kilogram Orzechy włoskie od 24 do 32 zł za kilogram Gruszka konferencja od 6 do 8 zł Brukselka od 6 do 8 zł za kilogram Dynia od 3,50 do 4 zł za kilogram Żurawina od 20 do 25 za kilogram Winogrona krajowe od 7,50 do 10 zł za kilogram Brokuły 3 zł za sztukę Pigwa od 10 do 15 zł za kilogram