Natalia pokazuje mi biżuterie wykonaną przez siebie. To małe cuda ceramiczne: naszyjniki, bransoletki i pierścionki, są oryginalne i niezwykłe. Ceramiki uczy się w pracowni ceramicznej AngobA na Ochocie. Wszytko co robi wypala w specjalnych piecach przy temperaturce ponad 1000 o C. Biżuteria robi wrażenie, można je podziwiać na www.facebook.comWonder . Handmade30 lub etsy.com/shop/WonderHandmade Ta pasja pomału staje się jej zawodem, jest biologiem, ale swoją przyszłość widzi w świecie sztuki. Chce poznać tajniki fotografii artystycznej i wykorzystać w swojej pracy. Chwali sobie swojego Nikon’a i mówi, ze nie zamieniłaby go na żaden inny. Praca, praca ale nie tylko pracą żyję . Uwielbiam specjały kuchni indyjskiej, lubię „chicken masala” i „naany” ale też inne ich potrawy. Często bywam w restauracji hinduskiej na Nowogrodzkiej i kupuję tam mieszanki przypraw, które używam do gotowania. Bardzo lubię ich smak i polecam wszystkim – dodaje na zakończenie. Obejrzyj inne fotografię