Nie każdy wie, że w hali Zieleniaka na stoisku numer 120 można dostać piwo z nalewaka. Wybór tego napoju jest spory i warto przedstawić kilka produktów skierowanych do smakoszy tego nie zawsze bursztynowego napoju. [middle1] Dzik Polski Cydr jest orzeźwiającym napojem alkoholowym produkowanym wyłącznie z polskich jabłek lub gruszek. Niezapomniany smak zawdzięcza w pełni naturalnym składnikom. Nie zawiera glutenu, sztucznych barwników ani aromatów. Najlepiej spożywać schłodzony. Posmakuj dzikiego cydru! BAĆKORIU Piwo niepasteryzowane beczkowe z browaru VILNIAUS ALUS, naturalnie BAĆKORIU ważone na słodzie chmielowo-jęczmiennym, delikatnie słodkawe, klarowne, filtrowane o słomkowej barwie i mocy 6% i lekko wyczuwalnej chmielowej goryczce. Piwo Svyturys Ekstra jasne Piwo o kolorze złotym, uzupełnionym grubą puszystą pianką. Wykonane ze słodu jęczmiennego, ryu, gorzkiego i ostrego chmielu, drożdży piwnych i słodkiej wody. Jest powszechnie uznane dzięki intensywności i lekkości wyważonego smaku. Od początku jego powstania jest ono najbardziej popularnym piwem z beczki serwowanym w restauracjach i barach na terenie Litwy.