Zgodnie z naszymi spostrzeżeniami sprzed tygodnia z rynku zniknęły ogórki gruntowe. Potaniały też znacznie gruszki. Niestety ceny pomidorów i kalafiorów nieco wzrosły. Jednak większość cen pozostała bez zmian. [middle1] Kalafior od 6 do 7 zł za sztukę Pomidory od 7 do 12 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 9 do 20 zł za kilogram Cebula od 2 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1,20 do 2 zł za kilogram Marchew od 2 do 2,50 zł za kilogram Pietruszka od 5 do 6 zł za kilogram Włoszczyzna od 3,50 do 5 zł za pęczek Koperek 2 do 2,50 zł za pęczek Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek Ogórki kwaszone od 6 do 8 zł za kilograma Seler od 5 do 6 zł za kilogram Por od 2 do 2,50 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 zł do 3 zł za pęczek Jabłka od 2,50 do 4 zł za kilogram Sałata krucha od 4 do 5 zł za główkę Ogórki małosolne od 16 do 18 zł za kilogram Jajka od 0,65 do 1,30 zł za sztukę Kalarepa 3 zł sztuka Cukinia od 8 zł za kilogram Śliwki od 8 do 10 zł za kilogram Papryka od 10 do 12 zł za kilogram Buraki 2,50 zł za kilogram Kapusta od 4 do 5 zł za główkę Kapusta kiszona od 3 do 5 zł za kilogram Orzechy laskowe od 12 do 16 zł za kilogram Orzechy włoskie od 18 do 24 zł za kilogram Gruszka konferencja od 4,50 do 8 zł Brukselka od 5 do 6 zł za kilogram Dynia 3,50 zł za kilogram Winogrona krajowe od 8 do 10 zł za kilogram Brokuły 5,50 do 6 zł za sztukę Pigwa 13 zł za kilogram