Reklama

Dużo grzybów a ceny delikatnie w górę

14/09/2017 02:08

Przegląd cen 14 09

Pojawiły się już prawdziwki w cenie 50 zł za kilogram. Ale jak widać to wybrane same małe grzybki doskonale nadające się do marynowania. Ogólnie na Zieleniaku obserwujemy stopniowy wzrost cen w stosunku do ubiegłego tygodnia.

Ogórki gruntowe od 3,50 do 5 zł za kilogram

Kalafior od 4 do 5,50 zł za sztukę

Pomidory od 2,50 do 4 zł za kilogram

Pomidory Malinowe od 5 do 10 zł za kilogram

Cebula od 2 do 4 zł za kilogram

Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram

Marchew od 2,50 do 3 zł za kilogram

Pietruszka 6 zł za kilogram

Włoszczyzna od 4 do 5 zł za pęczek

Koperek 2 zł za pęczek

Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek

Ogórki kwaszone od 6 do 7 zł za kilograma

Seler 6 zł za kilogram

Por od 2 do 3 zł za sztukę

Rzodkiewka od 1,50 zł do 2 zł za pęczek

Jabłka od 2,50 do 4 zł za kilogram

Sałata krucha od 1,50 do 3 zł za główkę

Ogórki małosolne 10 zł za kilogram

Jajka od 60 do 90 groszy za sztukę

Kalarepa od 2,50 do 3 zł sztuka

Fasola szparagowa od 5 do 10 zł za kilogram

Cukinia od 3 do 4 zł za kilogram

Słonecznik od 3,50 do 4 zł sztuka

Aronia od 6 do 8 zł za kilogram

Śliwki od 5 do 8 zł za kilogram

Maliny 7 zł za opakowanie

Papryka krajowa od 4 do 6 zł za kilogram

Bób 10 zł za ½ kilograma

Buraki od 2 do 2,50 zł za kilogram

Kapusta 4 zł za główkę

Fasola młoda 20 zł za kilogram

Orzechy laskowe od 15 do 18 zł za kilogram

Winogrona krajowe od 8 do 10 zł

Gruszka klaps od 4 do 6 zł

Brukselka 9 zł za kilogram

 

Reklama

Reklama
Reklama
Wróć do