Pojawiły się już prawdziwki w cenie 50 zł za kilogram. Ale jak widać to wybrane same małe grzybki doskonale nadające się do marynowania. Ogólnie na Zieleniaku obserwujemy stopniowy wzrost cen w stosunku do ubiegłego tygodnia. [middle1] Ogórki gruntowe od 3,50 do 5 zł za kilogram Kalafior od 4 do 5,50 zł za sztukę Pomidory od 2,50 do 4 zł za kilogram Pomidory Malinowe od 5 do 10 zł za kilogram Cebula od 2 do 4 zł za kilogram Ziemniaki od 1 do 1,60 zł za kilogram Marchew od 2,50 do 3 zł za kilogram Pietruszka 6 zł za kilogram Włoszczyzna od 4 do 5 zł za pęczek Koperek 2 zł za pęczek Natka pietruszki od 1,50 do 2 zł za pęczek Ogórki kwaszone od 6 do 7 zł za kilograma Seler 6 zł za kilogram Por od 2 do 3 zł za sztukę Rzodkiewka od 1,50 zł do 2 zł za pęczek Jabłka od 2,50 do 4 zł za kilogram Sałata krucha od 1,50 do 3 zł za główkę Ogórki małosolne 10 zł za kilogram Jajka od 60 do 90 groszy za sztukę Kalarepa od 2,50 do 3 zł sztuka Fasola szparagowa od 5 do 10 zł za kilogram Cukinia od 3 do 4 zł za kilogram Słonecznik od 3,50 do 4 zł sztuka Aronia od 6 do 8 zł za kilogram Śliwki od 5 do 8 zł za kilogram Maliny 7 zł za opakowanie Papryka krajowa od 4 do 6 zł za kilogram Bób 10 zł za ½ kilograma Buraki od 2 do 2,50 zł za kilogram Kapusta 4 zł za główkę Fasola młoda 20 zł za kilogram Orzechy laskowe od 15 do 18 zł za kilogram Winogrona krajowe od 8 do 10 zł Gruszka klaps od 4 do 6 zł Brukselka 9 zł za kilogram