Reklama

Świeże mięso z własnej hodowli

pawilon nr 40

Chyba nie można znaleźć lepszego połączenia od własnej hodowli z stoiskiem handlowym na Zieleniaku. Mięso sprzedawane w hali Zieleniaka w pawilonie numer 40 pochodzi z własnego gospodarstwa hodowlanego. Takie rozwiązanie zapewnia, że towar zawsze jest świeży na co jest gwarancja producenta. W sprzedaży nasi klienci znajdą mięso takie jak: schab środkowy, schab karkowy, boczek, słoninę, golonki, nóżki i podgardle. Wielbiciele steków znajdą na stoisku zarówno bardzo dobrą wołowinę bez kości jak również wołowinę z kością. Są też żeberka, jest mięso mielone i łopatka. Jest doskonały pasztet, kaszanka jak i wiejska domowa kiełbasa a dla wielbicieli i smakoszy słonina. Przysłowiową kropką nad „i” jest domowy smalczyk i grzybki w occie, które mają znakomity wpływ zarówno na apetyt jak i smak mięs.

Zapraszamy!

 

 

Reklama

Komentarze opinie

Podziel się swoją opinią

Twoje zdanie jest ważne jednak nie może ranić innych osób lub grup.

Komentarze mogą dodawać tylko zalogowani użytkownicy.

Zaloguj się

Reklama

Wideo iOchota.pl




Reklama
Wróć do