Chyba nie można znaleźć lepszego połączenia od własnej hodowli z stoiskiem handlowym na Zieleniaku. Mięso sprzedawane w hali Zieleniaka w pawilonie numer 40 pochodzi z własnego gospodarstwa hodowlanego. Takie rozwiązanie zapewnia, że towar zawsze jest świeży na co jest gwarancja producenta. W sprzedaży nasi klienci znajdą mięso takie jak: schab środkowy, schab karkowy, boczek, słoninę, golonki, nóżki i podgardle. Wielbiciele steków znajdą na stoisku zarówno bardzo dobrą wołowinę bez kości jak również wołowinę z kością. Są też żeberka, jest mięso mielone i łopatka. Jest doskonały pasztet, kaszanka jak i wiejska domowa kiełbasa a dla wielbicieli i smakoszy słonina. Przysłowiową kropką nad „i” jest domowy smalczyk i grzybki w occie, które mają znakomity wpływ zarówno na apetyt jak i smak mięs. Zapraszamy!