We wrześniu odebrano miód nawłociowy, a pszczoły dostały ostatnią porcję pokarmu zimowego - wszystkie rodziny otrzymały po 15 kg ciasta. Ze względu na bardzo ciepłą jesień i, tym samym, dużą aktywność pszczół zostanie podane jeszcze dodatkowe pożywienie. Przed nami jeszcze grudniowy zabieg przeciwko warrozie. Tym razem zastosujemy metodę sublimacji kwasu szczawiowego. Czytaj również: Zobacz także: Włochy mierzone w milach! Zobacz także: Koncert Urszuli na Ochocie Zobacz także: Park Marii na finiszu Zobacz także: OPS na Majewskiego nabiera ostatecznego kształtu Zobacz także: Niebieska skończyła 97 lat Zobacz także: Trwają zapisy na Bieg 5 MIL. Bieg Dzielnicy Włochy Zobacz także: Koncert z okazji Dnia Niepodległości Zobacz także: Zaśpiewajmy razem Hymn Narodowy Zobacz także: Siłownia w Parku Malickiego otwarta Zobacz także: Znicze w Palmirach Zobacz także: Ochota na rodzinne granie czyli turniej tenisa stołowego! Zobacz także: Maraton Zumby z okazji Dnia Niepodległości Zobacz także: Dwie prestiżowe nagrody dla ochockich placówek Zobacz także: Ochota wiosłowała